De compleetste
in IT & Telecom

Beste collega’s, 

Wie kan zich nog die heerlijke tijd herinneren waarin je druk bezig was met een rubik’s cube, het verzamelen van flippo’s of het verzorgen van een tamagotchi? Of probeerde om de moonwalk onder de knie te krijgen? Wij geven jullie de kans om deze tijd opnieuw te beleven op vrijdag 5 april 2019, want dan gaan we met Essec Group naar Back to the 90’s and 00’s in het Antwerps Sportpaleis.

We hebben dit jaar weer 50 VIP-tickets kunnen bemachtigen !

Iedereen is welkom, ook partners en kinderen > 16jaar met hun lief… kortom, iedereen die het ziet zitten om een stevig feestje te bouwen. Omdat de meesten onder ons toch graag ook een pintje (of iets anders) drinken, gaan we bij voldoende inschrijvingen ook een bus inleggen.

Om jullie alvast in de stemming te brengen, volgt hier de line-up: Gala, Fatman Scoop, Dinky Toys, Crystal Waters, Bart Kaëll, 2 Unlimited, Mama’s Jasje, DJ Ghost, Yves Deruyter, DJ F.R.A.N.K., Erwin De Nul, Peter Van De Veire. Kortom, je gaat je gewoonweg opnieuw in de 90’s (en 00’s) voelen!

Om praktische redenen zouden we al redelijk snel moeten weten hoeveel inschrijvingen er zijn. Daarom willen wij vragen om vóór 27 maart (!) jullie in te schrijven. 

Dat belooft weer een feestje te worden, dus inschrijven is de boodschap! 

Groetjes,

het Event Team
    Designed and built by Essec-BNS