Schoebroekstraat 48 | 3583 Paal-Beringen Contacteer ons

Worry Less Webinars Platform

Worry Less Webinars

Tune in, listen and learn.

Welkom op het Worry Less Webinars platform van Essec. Op deze pagina kan u zich gratis inschrijven voor de eerstvolgende webinar. Tijdens deze sessies bespreken we steeds de nieuwste ontwikkelingen op de ICT-markt. Aan de hand van demo’s en praktijkvoorbeelden trachten wij u zo helder mogelijk uit te leggen of deze nieuwe toepassing interessant kan zijn voor uw onderneming.

We richten ons hiermee voornamelijk op ICT-managers, systeembeheerders en beslissingsnemers. Hopelijk mogen we u op een van onze webinars verwelkomen!

Het onderwerp van de volgende webinar:

Kan Microsoft Teams uw telefooncentrale vervangen?

Datum 1 – VOLZET

Woensdag 17 juni 2020

van 13u tot 14u

Datum 2

Donderdag 18 juni 2020

van 13u tot 14u

Voor chat en videoconferencing is het Microsoft Teams platform al behoorlijk ingeburgerd bij vele organisaties. Het biedt dan ook heel wat mogelijkheden om vanop afstand samen te werken met collega’s. 

Maar vanaf nu kan u ook bellen met Teams. Zowel intern naar een collega als extern naar leveranciers en klanten. Teams biedt nu ook PBX-mogelijkheden en kan zo uw telefooncentrale vervangen. Dit in combinatie met Direct Routing of een oproepabonnement, beschikt u over een volwaardige telefooncentrale binnen Microsoft 365. Of toch niet? Dit zoeken we samen uit tijdens deze webinar.

Deze webinar zal, hoe kan het ook anders, gegeven worden via Microsoft Teams. Indien u interesse heeft, kan u zich gratis inschrijven via onderstaand formulier. Indien uw inschrijving gelukt is, ontvangt u een bevestigingsmail. Enkele dagen voor de webinar, ontvangt u een nieuwe e-mail ontvangen met daarin de link naar de webinar. 

Programma

13u – 14u

Kan Microsoft Teams uw telefooncentrale vervangen?

  • Wat zijn de mogelijkheden?
  • Wat zijn de beperkingen?
  • Wat zijn de kosten?

Use cases

Aan de hand van enkele uitgewerkte voorbeelden geven we u een idee hoe Microsoft Teams binnen uw organisatie kan werken als volwaardige telefooncentrale.

Q&A

INSCHRIJVEN

 

De inschrijvingen voor de webinars van woensdag 17 juni en donderdag 18 juni zijn afgesloten. Vul uw e-mailadres hieronder in en ontvang als eerste een persoonlijke uitnodiging voor de volgende Worry Less Webinars.


WE HETEN U VAN HARTE WELKOM!

Designed and built by Essec-BNS